Francis Ngannou bokszolni akar: Jöhet Wilder és Fury

A tervek szerint az UFC nehézsúlyú bajnoka, Francis Ngannou január 22-én Ciryl Gane-nel mérkőzik meg a kaliforniai anaheimi Honda Centerben az UFC 270-en. Ez lesz Ngannou utolsó mérkőzése a UFC-ben a szerződése szerint.

A „The Predator” 2015-ben csatlakozott a UFC-hez, ahol egy kimagasló harcos vált belőle. Ngannou márciusban nyerte meg a címet, amikor kiütötte Stipe Miocicot. Ngannou öt meccsen át tartó győzelmi sorozatot fut, de a UFC továbbra sem teljesíti szerződéses igényeit. A karrierje tehát válaszút előtt ál, és nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a jövőben áttérjen a bokszra.

„Ez egy olyan dolog, ami mindig is bennem volt. Akármi is fog történni, még akkor is, ha a UFC-vel megállapodunk, a boksz részese lesz az életemnek, mert nem látom magam nélküle visszavonulni. Tyson Fury, Deontay Wilder. Szeretném kipróbálni magam ezen a szinten. Ez nem ugyanaz a sportág, bár én vagyok a bajnok, ebben a divízióban az élen állok. Biztos vagyok benne, hogy az ütéseim nagyon jók, és tudnának némi kárt okozni az ottani ellenfeleimben.” – mondta Ngannou.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
ÖkölvívásUFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ