Dana White: nem is alakulhatott volna jobban

Kemény időszak volt ez a UFC számára, és ez a szervezet elnökének, Dana White-nak sem volt könnyű.

A szombat este Las Vegasban megrendezésre kerülő UFC 279 főmérkőzésen ugyanis egy nagy átrendeződés történt, aminek következtében három új párosítással bővült a kártya. Péntek reggel Khamzat Chimaev 7,5 fonttal maradt el az elvárt súlytól a kártya főmeccsén a Nate Diaz elleni, nagy érdeklődéssel várt mérkőzésén, és ez arra kényszerítette a UFC-t, hogy átrendezze a paklit.

„Pokoli egy éjszaka és egyben reggel volt. Nem véletlen, hogy azonos súlyú srácokat pakolunk egyazon kártyára, ha valami balul sülne el, de igen, ez így alakult. Nyilván, amikor ilyesmi történik, vannak olyan srácok, akik hosszú ideig egy adott ellenfélre készültek. Őket nehéz rávenni, hogy beleegyezzenek különböző meccsekbe, de mindannyian jól álltak a dolgokhoz és készen állunk” – mondta White.

https://www.instagram.com/p/CiTwxkeoL4O/?hl=hu

A hat bunyóssal folytatott hektikus tárgyalások után a UFC a következő mérkőzésekkel jön: Diaz vs. Tony Ferguson, Chimaev vs. Kevin Holland és Li Jingliang vs. Daniel Rodriguez.

Annak ellenére, hogy a UFC nem kapta meg az eredeti párosításokat, és kénytelen volt valami újat hozni, White mégis elégedett a végeredménnyel, és úgy véli, hogy a körülményekhez képest ez volt a legjobb lépés.

„Nate Diaz és Tony, ahogy te is mondtad, a rajongók már régóta szerették volna ezt látni. Most fog megtörténni, mielőtt Nate elhagyja a UFC-t. Tegnap rengeteg kérdés merült fel azzal kapcsolatban, hogy mi történt. Kevin Holland és Khamzat Chimaev összekaptak a színfalak mögött. Ironikus módon ők most egymás ellen fognak harcolni, és a Li vs. Rodriguez is egy szórakoztató küzdelem lesz. Szóval, szó szerint nem is alakulhatott volna jobban.”

Borítókép és fotók: Jeff Bottari/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ