Dana White tanácsa Ngannounak: Az „éhes” Gane-re összpontosítson, ne Furyra és a szerződésekre

Francis Ngannou nagyon hangosan felszólalva jelezte, hogy szeretne új szerződést kötni az Ultimate Fighting Championship (UFC) csapatával, amely nemcsak hatalmas fizetést jelentene majd számára, hanem azt a lehetőséget is, hogy kipróbálja boksztudását. Ngannou nyíltan beszélt arról a céljáról is, hogy kihívja a WBC és a The Ring nehézsúlyú jelenlegi bajnokát, Tyson Furyt.

Természetesen a UFC királya előtt még van egy nagy akadály, mielőzz mindez megvalósulna Ciryl Gane személyében, akivel most szombaton szembesül a UFC 270-en egy címegyesítő meccsen. Dana White, a UFC elnöke szerint az a baj Ngannouval, hogy folyamatosana  fizetésemelésről és a bokszmeccsekről beszél, miközben előbb le kellene győznie az éhes ideiglenes bajnokot, aki a küzdelem favoritja.

„Ez az én problémám egy része. Arról beszél, hogy nem akar harcolni a jelenlegi szerződése alapján, pedig ugyanúgy kap egy szeletet a fizetésből, mint az összes többi bajnok. Inkább az összes többi dolga miatt kellene aggódnia. Bokszolni akar Furyval, ezt akarja, azt akarja, de ő az esélytelenebb szombaton. Koncentráljon inkább Ciryl Gane legyőzésére. Nyerje meg a harcot, és akkor beszélhet más lehetőségekről” – magyarázta White a Jim Rome-nak adott közelmúltbeli interjújában.

Nagy hiba lenne Ngannounak figyelmen kívül hagynia Gane-t. White szerint a francia nagy fenyegetést jelent Francis számára.

Legyünk őszinték. Ngannou olyan helyzetben van, hogy már rengeteg pénzt keresett, egy nagy házat épít hazájában, Afrikában. Edzőtermeket épít ott gyerekeknek, és így tovább. Ciryl Gane azt akarja, amije ennek a srácnak van, arra van kiéhezve. Soha senkinek nincs elég pénze. Olyat sose fogunk hallani, hogy valaki azt mondja: „Túl sokat fizetnek nekem.” De Ngannou már sokat keresett, és kint költi is azt, és teszi a dolgát…”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ