Tate: Nunes elméjébe elültették a kétség magjait

Az Ultimate Fighting Championship (UFC) korábbi női bajnoka, Amanda Nunes nemrégiben bejelentette, hogy szakítani kíván régi táborával, az American Top Team-tel (ATT), hogy saját edzőtermet indíthasson Floridában.

A lépés egy hónappal azután történt, hogy vereséget szenvedett Julianna Penától, aki a UFC 269-en fosztotta meg őt a bajnoki címtől. Valószínűleg hamarosan jön kettőjük között a visszavágó, amiben mindketten benne is vannak.

„Sok szerencsét neki. Csak remélem, hogy minden a tervei szerint alakul, és le tudjuk foglalni ezt a küzdelmet. Engem csak ez érdekel” – mondta Pena az MMA Junkie -n keresztül.

Noha a visszavágó egyértelműen izgalmas lesz, van legalább még egy ember, aki nem lát más eredményt. Miesha Tate-nek, aki Nunes ellen a UFC 200-on veszített, kétségei vannak Amanda sebezhetetlenségét illetően.

„Pena egyszerűen sosem adja fel, nem ez a mentalitása, és Amanda elméjében elült a kétség magja. Ez nagyon nem kedvez Amandának. Ha egyszer valaki letaszít a trónról, az egy hatalmas zuhanás, és meg kell próbálnod helyrehozni a dolgokat, főleg mentálisan. Meg kell próbálnia újra felépítenie magát és legyőzni azt, aki most jött rá, hogyan kell kinyitni Pandora szelencéjét.”

Természetesen Pena Tate egyik legrégebbi edzőpartnere, így nem rejtély, hogy „Cupcake” miért támogatja „The Venezuelan Vixen”-t a visszavágón.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ