Dana White: úgy néz ki, Volkanovski lesz a következő Makhachev számára

Islam Makhachev alig néhány órával a UFC könnyűsúlyú bajnoki címének megnyerése után, úgy tűnik, máris megtalálta következő ellenfelét.

Makhachev a UFC 280 főmérkőzésén legyőzte Charles Oliveirát, így megnyerte a 155 fontban megüresedett címet. A ketrecben adott, mérkőzés utáni interjúja során pedig Makhachev üzent a UFC pehelysúlyú bajnokát, Alexander Volkanovskinak.

https://www.instagram.com/p/CkCZkKnJJbM/?hl=hu

A UFC elnöke, Dana White, aki általában nem szokott az események éjszakáján már a kvöetkező meccsről beszélni, egyetértett azzal, hogy ez a meccs meg kell, hogy történjen.

„Úgy néz ki, Volkanovski a következő. Volkanovski soha nem szűnik meg lenyűgözni engem. Egy újabb hihetetlen küzdelem várható” – mondta White a riportereknek a UFC 280 mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

Ami a lehetséges időpontot illeti, a UFC február 11-én az ausztráliai Perth-ben, Volkanovski hazájában rendez gálát. White azt mondta, hogy “valószínűleg” ez lehet a bajnok vs. bajnok mérkőzés kártyája, de nem erősítette meg.

https://www.instagram.com/p/CkB9QzDrpin/?hl=hu

Ami Makhachev teljesítményét illeti, White le volt nyűgözve attól, amit az új bajnoktól látott.

„Hihetetlen. Egész héten azt mondtam, hogy a világ két abszolút legjobbja áll egymással szemben a fénykorában, és összecsapnak. És amikor utána felmentem az oktagonba, Khabib azt mondta: „Mondtam neked. Mondtam neked, hogy ő a legjobb a világon”. Úgy értem, Oliveirát legyőzni egy dolog, de úgy legyőzni, ahogyan ő tette, az egy másik dolog. És amilyen gyorsan csinálta, hihetetlenül jól nézett ki. A nagy kérdés ma este az volt, hogyan fogja kezelni a nyomást. És ő remekül megbirkózott vele.”

Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ