Dana White üzenete Henry Cejudónak: Ez nem így működik

Úgy tűnik, Dana White nem is gondolt arra, hogy Henry Cejudo harcoljon az UFC pehelysúlyú címéért.

Amikor Max Holloway kénytelen volt visszalépni az UFC 272-ből a pehelysúlyú bajnok, Alexander Volkanovski elleni trilógiából, a korábbi kettős bajnok Cejudo felajánlotta magát. Cejudo visszavonult, miután megvédte a címét Dominick Cruz ellen a UFC 249-en, és az egyetlen mérkőzés, ami felkeltette benne a visszatérés gondolatát, az a Volkanovski elleni lett volna. White szerint azonban Cejudo nincs abban a helyzetben, hogy a pálya szélén állva bajnoki címet szerezzen.

A „koreai zombi” (Chan Sung Jung) fog harcolni Volkanovski ellen. Cejudo már visszavonult. Hány éve nem harcolt már, és most hirtelen be akar ugrani Alexander Volkanovski ellen? Vannak olyan srácok, mint a Zombie, Josh Emmett, Giga (Chikadze), akik szívesen harcolnak a hétvégén. Itt vannak, és évente három meccset vívnak, hogy egyre feljebb lépjenek. Cejudo visszavonult, és ha azt hiszi, hogy csak úgy beugorhat bármelyik súlycsoportba egy címmeccsre, akkor nagyot téved, ez nem így működik” – mondta Dana.

A UFC tehát Jung mellett döntött, aki április 9-én fog megküzdeni Volkanovskival a UFC 273-on. Ami Cejudót illetti, a harmadik UFC címére várnia kell. A korábbi bajnok azonban Twitteren mérlegelt, és arra jutott, hogy White megijedt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ