A Mayweather-McGregor meccs az egyetlen, ahol a UFC osztozkodott a pénzen eddig

Todd DuBoef elnöknek, aki a WBC nehézsúlyú bajnoka, Tyson Fury mellett áll, tetszik az ötlet, hogy egy sportágak közötti bokszmérkőzést rendezzenek az UFC nehézsúlyú bajnokával, Francis Ngannouval.

„Ennek az egésznek van egy jó energiája. Mennyire akarja Fury? Mennyire akarja Ngannou? Tudjuk, hogy Floyd Mayweather és Conor McGregor nagyon akarta, ők voltak a hajtóereje annak, hogy megvalósult a kettőjük harca. A nap végén lehet, hogy a sportolók késztetik partnereiket, hogy ezt megtegyék” – mondta DuBoef az MMA Fightingnek.

Még 2017-ben a UFC összeállt a Showtime-mal, hogy egy jól jövedelmező, fizetős bokszmeccset rendezzenek Floyd Mayweather és Conor McGregor között. A Mayweather-McGregor az egyetlen olyan társpromóció, amelyben a UFC részt vett, ahol a bevételt megosztották egy másik céggel. Az egyik akadály a szóháború Dana White UFC elnöke és Bob Arum Top Rank vezérigazgatója között.

DuBoef azonban nem tekinti akadálynak az Arum és White közötti viszályt.

„Azt hiszem, ebbe az egészbe túl sokat látnak, a Bob és Dana közötti harcra gondolok. Több mint 20 éves korom óta ismerem Danát, Lawrence Epsteinnel (UFC vezérigazgatója) együtt nőttem fel. Ismerem őket, mindez csak jó csemege a bulvárlapoknak. Őszintén szóval vonzónak találom ezt az egész ötletet Fury és Ngannou között, hiszen ez érdekelné az embereket is. Az, hogy az MMA legnagyobb és legrosszabb embere megküzd az ökölvívás legnagyobb és legrosszabb emberével nem rossz ötlet. Nem kell túl sok hype-ot csinálni ennek a párharcnak.”

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
ÖkölvívásUFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ