Darren Till szerint Khamzat Chimaev “30 másodpercen belül” legyőzi Alex Pereirát

Amióta Alex Pereira sokkolta a világot azzal, hogy a UFC 281-en ötödik menetben kiütötte Israel Adesanyát, mindenki egy darabot akar az új középsúlyú bajnokból, köztük a veretlen szörnyeteg Khamzat Chimaev is.

Attól a pillanattól kezdve, hogy Pereira a derekára szíjazta a címet, “Borz” már alig várja, hogy találkozhasson a brazil kickboxolóval. A Twitteren Chimaev “könnyű pénznek” nevezte az Alex Pereira elleni mérkőzést, és azt mondja, hogy készen állhat a brazíliai mérkőzésre, amikor a promóció januárban visszatér Rióba.

Darren Till, Khamzat Chimaev közeli barátja és edzőpartnere, Michael Bisping YouTube-csatornáján való megjelenése során egy lehetséges összecsapásról beszélt Alex Pereira és Khamzat Chimaev között.

„Láttam, hogy Khamzat kihívta őt, és azt gondoltam, hogy ó, Istenem, Khamzat biztosan le fogja győzni őt 30 másodpercen belül. Ez nem egy olyan harc, amire Pereira készen áll” – mondta Till.

Ha minden úgy alakul, ahogy Khamzat Chimaev akarja, akkor 2023 első negyedéve nagyon sűrű lesz. A “Borz” idén januárban szeretné kihívni Alex Pereria-t a középsúlyú bajnoki címért, mielőtt egy márciusi mérkőzésen, a pletykák szerint a UFC 285-ön megmérkőzzön a váltósúlyú Colby Covingtonnal.

Borítókép: Julian Finney/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ