De La Hoya megkereste Nate Diazt a közös munka kapcsán

A Golden Boy Promotions alapítója és a Hall of Fame bokszolója nemrégiben tweetelt Diaznak, tulajdonképpen egy ajánlatot tett, hogy dolgozzanak együtt.

Diaz, aki az egyik legismertebb arc a UFC-ből, tavaly szeptemberben fejezte be szerződését a neves MMA-céggel, amikor a UFC 279-en a negyedik menetben legyőzte Tony Fergusont. A kaliforniainak egyedülálló lehetősége nyílik arra, hogy MMA-hírnevét átültesse a boksz világába, ahol valószínűleg nem lesz hiány jövedelmező lehetőségekből, hogy crossover-meccseket vívjon.

Diazt Zach Rosenfield menedzseli, aki nemrég arról tájékoztatta az MMA Junkie-t, hogy ügyfele 2023-ban “többször” is harcolni fog, többek között bokszolóként is. Diaz, Rosenfield szerint, kifejezte érdeklődését egy trilógia folytatása iránt a UFC nemezisével, Conor McGregorral, valamint egy Canelo elleni csata iránt is.

De La Hoya egy nemrégiben megjelent tweetjében Diaz képviselőit vette célkeresztbe.

„@NateDiaz209 tesó, ha szabad vagy, hadd intézzem a jövőbeli tárgyalásaidat, hogy ezek a kamu promóterek, akik soha életükben nem húztak kesztyűt, ne tudjanak kihasználni téged” – írta De La Hoya.

Joshua promótere, Eddie Hearn a Matchroomtól nemrég elárulta, hogy előzetes tárgyalásokat folytatott Ngannou-val és Diazzal is.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ