(Photo by Al Bello/Getty Images)

Deontay Wilder elpusztítja Robert Heleniust egy kegyetlen kiütéssel

A korábbi WBC nehézsúlyú világbajnok a Tyson Fury ellen 53 héttel korábban Las Vegasban elszenvedett megsemmisítő veresége után visszatért, és az első menet végén védjegyévé vált brutális jobbkezével eszméletlenre ütötte Robert Heleniust.

Michael Griffin vezetőbíró fontolóra vette a számolást, de nem foglalkozott vele, miután rájött, hogy a 38 éves Helenius nincs olyan állapotban, hogy folytatni tudja. A hivatalos idő első menet 2:57 perc volt. A CompuBox nem hivatalos statisztikái szerint Wilder szombat este már a harmadik ütés, amit bevitt, határozottan véget vetett a Helenius elleni harcnak.

„Robertnek bajnoki szíve van, és tudtam, hogy mire képes. Egyáltalán nem vettem félvállról. Tudom, hogy nagyon akarta ezt. Felkészültem, hagytam, hogy jöjjön, majd támadtam. Nagyszerű küzdelem volt”– mondta Wilder.

A 36 éves, az alabamai Tuscloosából származó Wilder 43-2-1-re javított mérlegét, és Helenius megsemmisítésével 42. kiütését jegyezte. A finn Helenius (31-4, 20 KO), Wilder egyik korábbi edzőpartnere, karrierje során harmadszor kapott ki kiütéssel.

„Egyszerűen csodálatos újra Brooklynban lenni. Olyan ez nekem, mintha a második otthonom lenne. Nagyon jó érzés visszatérni. Amikor leszálltam a gépről, éreztem a nagyszerű energiát és a szeretetet, és ez minden, amire szükségem volt.”

Borítókép: Al Bello/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ