Kis Máté bizonyítani akarja, hogy alkalmas egy címmérkőzésre a közeljövőben

A korábbi magyar bajnok és WBO interkontinentális bajnok, Kis Máté október 16-án már 23. meccsét vívja a profik közt. A szegediek versenyzője ezúttal is remek formában várja a budapesti eseményt, hiszen újabb lépést kíván tenni a nemzetközi címmeccsek felé.

– Először is hogy érzed magad?
„Köszönöm szépen, nagyon jól érzem magam, egyre jobban mennek a felkészülések, hiszen egyre tapasztaltabb vagyok a fogyasztás és az ezzel járók kapcsán.”

Máté számára a 23. profi mérkőzése következik és elárulta, hogy nagyon szép emlékeim vannak, rengeteg tapasztalatot szerzett ez idő alatt és ezt igyekszik a javára fordítani.

– Egy újabb győzelem esetén közelebb kerülhetsz egy nemzetközi címhez. Ilyenkor csak az ellenfeledre koncentrálsz vagy pont, hogy a célodra, ami egy bajnoki öv?
„Most csak a mérkőzésre koncentrálok, hogy ezt sikeresen megoldjam és hogy azt lássák, hogy alkalmas vagyok egy címmérkőzésre a közeljövőben.”

Az is jól bizonyítja, hogy Máté mennyire szeretne egy bajnoki cím közelébe kerülni, hogy speciális erősítő gyakorlatokat végzett, az ütőereje növelése érdekében. Mivel ezt érezte olyannak edzőjével, ami fejlesztésre szorul.

„Tudatosan felépített bunyót várok magamtól, és ha úgy alakul, örülnék egy idő előtti befejezésnek. Köszönöm, hogy ennyien mögöttem állnak, nagyon jól esik, hogy ilyen sokan szurkolnak nekem.”

Borítókép: Uncia

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
InterjúkÖkölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ