(Photo by Harry How/Getty Images)

Deontay Wilder: tudom, hogy ez őrültség…

Deontay Wilder váratlan kijelentést tett, amikor azt mondta, hogy szerinte Anthony Joshua akár meg is verheti Tyson Furyt, ha a páros valaha valóban találkozik a ringben.

A két brit nemrég még tárgyalt arról, hogy december 3-án összecsapjanak, de mindez az elmúlt hónapokban meghiúsult, és most Fury ehelyett Derek Chisora ellen lép ringbe.

A tervezett meccs bukása előtt Wildert kérdezték a gondolatairól.

„El tudom képzelni, hogy ez a meccs a végsőkig fog menni. Nem látom azt, hogy kiütnék egymást. Sőt, Joshua akár nyerhet is. Tudom, hogy őrültség ezt mondani, vagy néhányan azt fogják kérdezni, hogy miért gondolom ezt? De őszintén szólva tényleg látok arra esélyt, hogy Joshua nyerjen ellene. Ha bemegy, és azt teszi, amit tennie kell, és nem gondolkodik túl sokat, akkor nyerhet. Szerintem Joshua sokat gondolkodik és kételkedik magában. Nem hiszem, hogy sok önbizalma lenne. De ez csak az én véleményem. Tudom, mi kell ahhoz, hogy harcos, gyilkos legyél, hogy gyilkos gondolkodásmóddal rendelkezz. Ezt nem érzem rajta. De ha mentálisan kijavítja a hibáit, akkor lehet esélye. Szerintem nála minden mentálisan dől el. Fizikailag mindent megtud oldani. A mentális a legnagyobb része ennek a szakmának” – mondta a Big Fight Weekendnek.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ