Derek Chisora megragadja a lehetőséget, hogy megküzdjön Deontay Wilderrel

A nehézsúlyú veterán, Derek Chisora ​​megragadná a lehetőséget, hogy szembenézzen a korábbi világbajnok Deontay Wilderrel.

Eddie Hearn, a Chisora ​​promótere úgy véli, az ő bokszolója lenne a tökéletes ellenfél Wilder visszatéréséhez. Wildert legutóbbi két mérkőzésén legyőzték, azonban ez egy ellenfélhez köthető, Tyson Furyhoz. Chisora legutóbbi három meccsét veszítette el, Oleksandr Usyk és Joseph Parker ellen kétszer is.

Wilder a következő hónapokban szeretne visszatérni, menedzserei pedig keresik a tökéletes ellenfelet számára. Bár, már a visszavonulás gondolata is megfordult a fejében. Chisora edzője, Dave Coldwell világosan kijelentette, hogy ő személy szerint nem szeretné, ha Wilder ellen bokszolnának, egy könnyebb ellenfelet szánna most neki. Chisora ​​azonban soha nem hátrál meg semmilyen kihívás elől, és nincs gondja azzal, hogy Wilderrel vagy bárki mással találkozzon.

„Nyitott vagyok bármire. Szeretek harcolni, amit a legtöbben nem értenek. Én nem az Instagramon akarok bokszoló lenni, nem az a srác vagyok. Amikor leülök, és megnézem a pályafutásom, azt akarom látni, hogy minden jó ellenféllel megküzdöttem a korszakomban. Nem akarom, hogy mások döntsenek helyettem, és magam döntök. Szóval ha Deontay Wilderrerl kell küzdenem, hát legyen, de jöhet bárki más is” – mondta Chisora ​​a Talk Sportnak.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ