Hearn szerint a Usyk-Joshua visszavágó áprilisban jöhet

Eddie Hearn szerint az Oleksandr Usyk-Anthony Joshua visszavágót áprilisban fogják megrendezni Londonban, és valószínűleg Joshua sarkában egy új edző lesz.

Usyk szeptemberben vette el Joshuától a WBA, WBO, IBO és IBF nehézsúlyú bajnoki címeket, és Joshua gyorsan jelezte, hogy élni fog a visszavágó záradékával, és felmerült, hogy a küzdelemre már februárban sor kerülhet. De mivel Joshua még mindig Dubaiban nyaral, Hearn szerint áprilisban jöhet össze a meccs.

„Azt hiszem, áprilisban összejöhet ez a mérkőzés. Már mindjárt február lesz, és ezek a küzdelmek sok szervezést igényelnek. Számunkra a mérkőzés preferált időpontja és helyszíne az Egyesült Királyság lesz, ebben az esetben kint kellene megvívnunk a küzdelmet. AJ folyamatosan edzésben van, de reálisan nézve, ha februárban kezdi meg az edzőtábort, még az április is elég szűkös időpont, de szerintem reális” – mondta Hearn.

„Folyamatosan felmerülnek olyan hírek, hogy félreáll a mérkőzéstől Joshua, mert mindenki vágya, hogy valamikor egy vitathatatlan harcot rendezzünk, de a Dillian Whyte ügye megnehezített mindent. Különböző országokból kaptunk két-három ajánlatot a Joshua-Usyk meccs megrendezésére, de szeretnénk, ha az Egyesült Királyságban lenne. Ha ott nyerne AJ, az egészen különleges lenne. Amikor felhoztam Joshuának a félreállás témáját, úgy nézett rám, mintha meg akarna ölni. Ez nem volt opció. Ha egyszer félreállna, az nem a pénz miatt lenne. Sokkal érthetőbb lett volna, ha egy új edző miatt szeretett volna egy felhozó meccset.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ