Hearn szerint a Usyk-Joshua visszavágó áprilisban jöhet

Eddie Hearn szerint az Oleksandr Usyk-Anthony Joshua visszavágót áprilisban fogják megrendezni Londonban, és valószínűleg Joshua sarkában egy új edző lesz.

Usyk szeptemberben vette el Joshuától a WBA, WBO, IBO és IBF nehézsúlyú bajnoki címeket, és Joshua gyorsan jelezte, hogy élni fog a visszavágó záradékával, és felmerült, hogy a küzdelemre már februárban sor kerülhet. De mivel Joshua még mindig Dubaiban nyaral, Hearn szerint áprilisban jöhet össze a meccs.

„Azt hiszem, áprilisban összejöhet ez a mérkőzés. Már mindjárt február lesz, és ezek a küzdelmek sok szervezést igényelnek. Számunkra a mérkőzés preferált időpontja és helyszíne az Egyesült Királyság lesz, ebben az esetben kint kellene megvívnunk a küzdelmet. AJ folyamatosan edzésben van, de reálisan nézve, ha februárban kezdi meg az edzőtábort, még az április is elég szűkös időpont, de szerintem reális” – mondta Hearn.

„Folyamatosan felmerülnek olyan hírek, hogy félreáll a mérkőzéstől Joshua, mert mindenki vágya, hogy valamikor egy vitathatatlan harcot rendezzünk, de a Dillian Whyte ügye megnehezített mindent. Különböző országokból kaptunk két-három ajánlatot a Joshua-Usyk meccs megrendezésére, de szeretnénk, ha az Egyesült Királyságban lenne. Ha ott nyerne AJ, az egészen különleges lenne. Amikor felhoztam Joshuának a félreállás témáját, úgy nézett rám, mintha meg akarna ölni. Ez nem volt opció. Ha egyszer félreállna, az nem a pénz miatt lenne. Sokkal érthetőbb lett volna, ha egy új edző miatt szeretett volna egy felhozó meccset.”

Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ