Diaz utolsó meccse jön a UFC-ben? Dana White szólalt meg az ügyben

A UFC 279 kapcsán talán a legjelentősebb történet, hogy a szervezet egyik legnagyobb sztárjának, Nate Diaznak lejár a szerződése.

A UFC elnöke, Dana White azonban nem pánikol, legalábbis nem mutatta ki, amikor a DWCS 53 mérkőzés utáni keddi sajtótájékoztatón Diaz közelgő lejáró szerződéséről kérdezték.

„Nate és én beszélgettünk. Figyelj, ez a srác a ‘The Ultimate Fighter’-ben jelentkezett. Hihetetlen harcokat vívott értünk. Nagyon hosszú ideig fontos tagja volt a szervezetnek. Mi mást kérhetnék még Nate Diaztól? Ha Nate készen áll arra, hogy ez legyen az utolsó meccse, akkor a legjobbakat kívánom neki. Jó móka volt. Tényleg jó volt velük foglalkozni.”

White megjegyzései első látásra szarkasztikusnak tűnhetnek, de a továbbiakban tisztázta, hogy nagyon élvezte, hogy a Diaz testvérek a promóciójában vannak – még akkor is, ha volt néhány zökkenő az út során.

„Időnként voltak nehézségek, de visszatekintve, a Diaz testvérek nagyszerűek voltak. Legendák ebben a sportágban és a szervezetnél is. Ha Nate be akarja fejezni, akkor tényleg csak a legjobbakat tudom kívánni neki.”

White megjegyzései órákkal azután hangzottak el, hogy Diaz kifejtette nem túl jó érzéseit a helyzetével kapcsolatban. Bár elmondta, hogy szereti a UFC-t és White-ot, jelenleg inkább tiszteletlenséget érez, mint tiszteletet – különösen a közelgő mérkőzéséről szóló tárgyalásokkal kapcsolatban.

„Ez a meccs arról szól, hogy ezt a f*sszopót felfuttassuk. Én pedig úgy vagyok vele, hogy oké, nos, ti engem nem akartok majd elengedni, mert én vagyok itt a legjobb harcos” – mondta Diaz.

Borítókép és fotók: Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ