Dubois: a Bryan elleni győzelem jó lehetőség lehet, hogy kihívjam a Usyk-Joshua nyertesét

Daniel Dubois készen áll, hogy megírja a saját történelmét, amikor szombaton megmérkőzik Trevor Bryannel.

„Érzem az erőt, jól nézek ki, jól érzem magam. Rajtam múlik, hogyan alakul a küzdelem. Papíron ez életem legkeményebb küzdelme. Nem veszek semmit természetesnek, de azt hiszem, pusztító teljesítményt fogok nyújtani. Jól ment a felkészülés, új dolgokat is kipróbáltam és keményen dolgoztam, ugyanúgy, mint mindig. Néhány hónapja már dolgozunk az edzőteremben, és frusztráló volt a sok várakozás. Türelmesnek kellett lennem, és végül jött a lehetőség. Jó érzés lesz itt harcolni, szeretném magam mellé állítani az amerikai közönséget” – mondta Dubois.

A héten Dubois megtapasztalhatta milyen a 90 éves promóter, a Don King féle sajtótájékoztató.

„Úgy nőttem fel, hogy kazettákat néztem Don Kingről, és most vele üzletelek, ez őrület.”

Már 18 hónapja, hogy Dubois elszenvedte egyetlen vereségét, amikor súlyosan megsérült a szeme, és feladta a mérkőzést Joe Joyce ellen. Dubois abban reménykedik, ha legyőzi Bryant, megküzdhet az Oleksandr Usyk – Anthony Joshua párharc győztesével.

„Sokat tanultam a Joe-csata után. Megtanultam a leckéket, továbbléptem, és most más ember vagyok. Ti mindannyian ennek lesztek a tanúi. Ez a küzdelem egy jó lehetőség, hogy megküzdhessek a Usyk-Joshua győztesével. Remélem AJ nyer. Örülnék, ha legközelebb a győztes ellen küzdhetnék, de előbb le kell győznöm Trevor Bryant.”

Borítókép és fotók: Jason Miller/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ