Dubois az első menetben háromszor volt a padlón, de a harmadik menetben kiütötte Lerenát

Daniel Dubois szombat este az első menetben háromszor is padlót fogott Kevin Lerena ellen, de a harmadik menetben visszatért és kiütéssel nyert.

A brit térdsérülést szenvedett, amikor először a földre került, de tovább küzdött, és nagy győzelmet aratott a Tyson Fury vs Derek Chisora 3 előmérkőzésen. Már a mérkőzés elején bekövetkezett a katasztrófa Dubois számára. Ahogy a páros közel került egymáshoz, Lerena bal kézzel eltalálta Dubois fejét, és a brit térde úgy tűnt, hogy megsérült. A brit ennek következtében a földre került, de talpra tudott állni. Lerena látva a lehetőséget, támadásba lendült, és az első menetben még kétszer padlóra küldte Dubois-t. Lerena látva a lehetőséget, támadásba lendült, és az első menetben még kétszer padlóra küldte Dubois-t.

A válsághelyzetben Shane McGuigan edző arra utasította emberét, hogy óvatosan bokszoljon a túlélés érdekében. Dubois pontosan ezt tette a második menetben, hiszen sérülése ellenére tovább küzdött. A harmadik menetben pedig elképesztő módon megfordította a mérkőzést. Dubois egy kemény jobbegyenessel megütötte Lerenát, ami padlóra küldte a dél-afrikai bunyóst. Fel tudott állni, de aztán a brit egy kombinációval folytatta a támadást, ami miatt Howard Foster bíró megállította a küzdelmet.

Kérdéses volt a megszakítás, mivel az közvetlenül a gongszó után történt, és Lerena kaphatott volna 60 másodpercet a pihenésre.

Borítókép: Mikey Williams/Top Rank Inc a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ