Stephen Thompson TKO győzelmet aratott Kevin Holland ellen

A UFC on ESPN 42 főmérkőzése váltósúlyban négy izgalmas és intenzív meneten keresztül kötötte le a nézőket. Thompson elhúzott Holland látszólagos kézsérülése után, ami az utolsó menet előtt a mérkőzés végéhez vezetett.

A küzdelem gyorsan kezdődött, ahogy a két fél végigszáguldott az oktagonon, és rúgásokat váltottak. Holland nyomást gyakorolt ellenfelére, Thompson pedig többször talált a kontrázó balkezseivel. Holland egyáltalán nem hátrált meg, és a kemény jobbegyenesekkel ment előre, amely megrázta Thompsont. Holland megpróbálta befejezni a mérkőzést, de az nem jött össze. Miután a sarka közölte vele, hogy valószínűleg elvesztette a nyitó menetet, Thompson agresszívebb hozzáállással lépett elő az új menetre. A harmadik menetben Thompson továbbra is agresszív volt. Az éles ütések és a védjegyévé vált karate oldalrúgások a menet során mindvégig célba találtak. Egy ponton Holland kénytelen volt fedezékbe vonulni.

Holland a sarokba érve felemelte a jobb kezét, jelezve, hogy az megsérülhetett. A küzdelem a negyedik menetben is folytatódott, és Thompson továbbra is támadott, és rúgások egész sorát vitte be. Thompson egy mélyütést vitt be. Dan Miragliotta bíró először közbelépett, hogy megállítsa a küzdelmet, de miután Holland fellebbezett, időt kapott, hogy kiheverje a mélyütést, és a küzdelem a zavaros pillanat után folytatódott. Holland szerencsétlenségére Thompson továbbra is ment előre, és a menet utolsó másodperceiben leütötte őt.

A küzdelem nem folytatódott az ötödik menetben, mivel Holland sarka jelezte, hogy vége. A mérkőzés utáni interjújában Holland elmondta, hogy az első menetben megsérült a keze, és a küzdelem előrehaladtával egyre rosszabbul érezte magát.

Borítókép: Jeff Bottari/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ