Dustin Poirier a visszatérésére utalt

A korábbi ideiglenes könnyűsúlyú bajnok, Dustin Poirier, aki a tavaly decemberi UFC 269 óta nem harcolt, arra utalt, hogy a novemberi UFC 281-es UFC-n a Madison Square Gardenben fog visszatérni, miközben továbbra is egy Michael Chandler elleni, nagy tétekkel teli év végi összecsapásra számít mindenki.

Poirier, aki jelenleg a 3. helyen áll a könnyűsúlyú harcosok rangsorában, a UFC 269-en a korábbi bajnok, Charles Oliveira ellen lépett ketrecbe, és a harmadik menetben álló, hátulról fojtott fojtással szenvedett vereséget a Sao Pauló-i grapplerrel szemben.

Az azóta eltelt időben Dustin Poirier-t rengeteg ellenféllel szóba hozták. A nyár elején olyan hírek láttak napvilágot, amelyek részletezték, hogy a szervezet jelenleg egy könnyűsúlyú összecsapást tervez Poirier és Chandler között, amelyre november 12-én kerülne sor a Madison Square Gardenbe a UFC 281-en, azonban a promóció még nem erősítette meg a mérkőzést. Egy másik értesülés szerint a Louisiana-i születésű Poirier és a Missouri állambeli veterán Chandler összecsapása december 10-én, a nevadai Las Vegasban, a T-Mobile Arénában kerül sor a UFC 282-n.

Mivel a promóció még nem erősítette meg Poirier és Chandler összecsapását az év végi esemény valamelyikére, az előbbi a hivatalos Twitter fiókján keresztül utalt arra, hogy a “Nagy Almában” fog visszatérni.

Borítókép és fotók: Jeff Bottari/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ