(Photo by Harry How/Getty Images)

Ruiz: Al Haymon meg tudja valósítani a mérkőzést, csináljuk!

Volt egy féléves időszak, amikor Andy Ruiz és Deontay Wilder birtokolta az összes nehézsúlyú övet. Mindkettőjüknek útjába állt a szerződése, hogy megküzdjenek egymással egy vitathatatlan összecsapás keretein belül. Azonban az ő párosításuk még így is izgalmas, hogy már mindketten ex-bajnokok.

Ruiz a minap egyhangú pontozásos győzelmet aratott Luis Ortiz ellen. A bravúr Wilder jelenlétében történt, hat héttel a saját, Robert Helenius elleni, október 15-i PPV főmérkőzése előtt.

„Ha Isten is úgy akarja, hogy októberben nyerjen (Robert ellen), én és ő ugyanabban a szervezetben vagyunk” – mondta Ruiz a Fox Sports műsorvezetőjének, Heidi Androlnak, miután megszerezte második győzelmét, rámutatva a Premier Boxing Champions (PBC) szövetségére. “Szeretnék köszönetet mondani Al Haymonnak. Ő tudja megvalósítani ezt a mérkőzést. Csináljuk meg.”

Egy győzelemmel Wilder és Ruiz a WBC ranglistáján az első és a második helyen állna, és úgy tűnik, hogy a tervek szerint legközelebb egymás ellen lépnének szorítóba, míg Fury az egyesített bajnoki címvédő Oleksandr Usykkal tárgyal egy vitathatatlan bajnoki összecsapásról.

„Deontay Wilder visszatért. Mindig a nagyságra törekszik” – mondta Wilder egy ilyen mérkőzésről. „Szeretek nagy meccseket adni a szurkolóknak. Ha ez lesz a soron következő meccs, akkor el kell intéznem, és utána jöhet a folytatás.”

Borítókép és fotók: Harry How/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ