Eddie Hearn megerősítette: Joshua elfogadott minden követelést

Eddie Hearn szerint Anthony Joshua sikerre éhes, miután megegyezett a Tyson Fury elleni WBC nehézsúlyú címmérkőzésről.

A 32 éves, watfordi születésű brit kedden elárulta, hogy 60-40-es pénztárcafelosztásban állapodott meg a veretlen bajnok Fury javára. Várhatóan ez lesz a brit ökölvívás történetének legnagyobb pénzmérkőzése. Ha minden a tervek szerint alakul, a britek csatáját december 3-án rendezik meg, és a walesi Cardiffban található Principality Stadion adhat otthont neki.

A megegyezés feltételeinek bejelentését a királynő iránti tiszteletből halasztották el, aki sajnálatos módon múlt csütörtökön, 96 éves korában hunyt el. A királynő halála miatt megállapodtunk abban, hogy minden kommunikációt leállítunk. Várjuk a választ.

A hivatalos közlemény így szól: A MatchroomBoxing megerősítheti Anthony Joshua nevében, hogy elfogadtuk az összes feltételt, amit Fury csapata bemutatott nekünk a múlt pénteki, december 3-i mérkőzésre vonatkozóan.

AJ a 34 éves Fury elleni decemberi háborúba két, Oleksandr Usyk elleni zsinórban elszenvedett vereség után megy. A múlt hónapban Szaúd-Arábiában nem sikerült visszaszereznie a WBA, az IBF, a WBO és az IBO nehézsúlyú bajnoki címét a 35 éves ukrán ellen, miután megosztott pontozással kikapott.

Borítókép és fotók: Aurelien Meunier – PSG/PSG a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ