Eddie Hearn Leigh Wood v Josh Warrington Press Conference
SHEFFIELD, ENGLAND - OCTOBER 05: Promoter, Eddie Hearn is interviewed by the media during the Leigh Wood v Josh Warrington WBA featherweight fight Press Conference at The Cutler's Hall on October 05, 2023 in Sheffield, England. (Photo by George Wood/Getty Images)

Eddie Hearn: „Olyan lelkesedést és vibrálást visz a UFC-be, amit senki más nem tud”

A Matchroom Boxing promótere, Eddie Hearn tanácsot ad a UFC vezérigazgatójának, Dana White-nak – mégpedig abban a formában, hogy még idén csábítsa vissza a korábbi kétsúlyú bajnokot, Conor McGregort a ketrecbe, bármennyibe is kerüljön.

McGregor, a promóció zászlaja alatt korábban vitathatatlan könnyűsúlyú és pehelysúlyú bajnok volt, azóta nem harcolt, hogy 2021-ben, a Dustin Poirier elleni, első menetben, orvos által leállított TKO vereség során eltört a bal síp- és szárkapocscsontja. A visszatéréssel tavaly év eleje óta összekötötték McGregort, aki a The Ultimate Fighter 31-ben Michael Chandler ellenfele volt edzőként. Úgy tűnik, hogy a promóció elnöke, White nem engedi a nyáron harcolni McGregort, aki az elmúlt hónapokban újra és újra hangsúlyozta, hogy szeretne visszatérni – azonban úgy tűnik, hiába.

Ami pedig a fent említett brit promótert, Hearnt illeti, McGregornak „bármennyit is kellene” fizetnie White-nak, tegye meg.

„Ha én lennék Dana White helyében, aki biztosan nem szorul a tanácsomra, visszahoznám Conor McGregort, kerüljön az bármibe is. Olyan lelkesedést és vibrálást visz a UFC-be, amit senki más nem tud. Nincs senki a sportágban, aki úgy tudna tenni a UFC-ért és az MMA-ért, mint Conor McGregor. Amikor visszatér, a sajtótájékoztatók, a felépítés, az üzlet értéke, a nézettség, a pay-per-view számok mind megnőnek” – mondta Eddie Hearn az MMA Fightingnak.

McGregor 2020 óta győzelem nélkül, legutóbb a váltósúlyban mindössze 40 másodperc alatt, az első menetben győzött a Hall of Fame-be beiktatott Donald Cerrone ellen.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ