Eubank Jr: Anthony Joshua még mindig éhes a sikerre

Chris Eubank Jr. a közelmúltban a korábbi kétszeres egyesített nehézsúlyú bajnok Anthony Joshuával edzett.

Eubank készül a február 5-i meccsére Liam Williams ellen. Joshua pedig abban reménykedik, hogy sikerül neki talpra állnia, miután tavaly szeptemberben pontozással kikapott Olekandr Usyktól. A brit szupersztár élt a záradékkal, így jönni fog a visszavágó. Arról még nincs hír, hogy mikor és hol lesz, de néhányan áprilisra vagy májusra számítanak.

Joshua, aki egész pályafutása során Robert McCrackennél edzett, új edzőt vesz fel a hírek szerint a csapatába. Az együtt töltött idő alatt Eubanknak tetszett, amit Joshuától látott, és azt tanácsolta neki, hogy óvatosan válasszon új edzőt.

„Ami fontos, hogy éhesnek tűnt. Annak ellenére, hogy mennyi pénzt keresett és hány csatát nyert már meg, még mindig éhes a sikerre, és ez sokat számít. Megpróbál fejlődni, új edzőt keres, hogy változtasson a taktikáján és legyőzze Usykot. Tetszett, amit láttam. Az Andy Ruiz Jr elleni második meccsén bebizonyította, hogy képes változtatni, és tanulni a hibáiból. Egy vereség után, az ember azon kezd el gondolkodni, hogy lehetne jobb? Mit kellene másképp csinálnia? Mert ugyanazt nem folytathatod, hiszen az nem működött. Nagyon jól meg kell fontolnia, kivel kezd el együtt dolgozni.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ