Cejudo visszatér? Hamarosan tárgyalnak a UFC-vel

A UFC elvágta annak a lehetőségét, hogy Henry Cejudo visszatérjen, és egyből címmérkőzést kapjon. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a korábbi kétsúlycsoportos bajnok számára kizárt a visszatérés a nyolcszögbe.

Cejudo menedzsere, Ali Abdelaziz a héten azt mondta az MMA Junkie-nak, hogy Cejudo UFC jövője továbbra is a levegőben lóg, annak ellenére, hogy a szervezet elutasította az Alexander Volkanovski elleni címmérkőzés lehetőségét.

„Henrynek szüksége van néhány dologra, hogy visszatérjen. Ő minden idők legnagyobb küzdősportolója. Szerintem senki sem tudja felülmúlni, amit csinál. Kayla Harrison egy nap a UFC-hez megy, és bajnok lesz, kétszeres olimpiai bajnokként erre minden esélye megvan. De jelenleg Henry minden idők legjobbja. Tudjuk, mit ért el, de ez üzlet is egyben. Néha elmész a zálogházba, és el akarod adni az összes cuccod, de azt mondják, ennyit nem ér. Továbblépsz, megtartod a cuccaid, és lehet elmész máshova, nem? Kaptam a minap egy üzenetet a UFC-től, hamarosan leülünk tárgyalni, és meglátjuk, mire jutunk. Henry boldogan harcolna, de ehhez néhány feltételnek teljesülnie kell. Ha ezek nem valósulnak meg, nem fog visszatérni.”

Abdelaziz zálogházi hasonlata nem igazán állja meg a helyét, mivel a 34 éves Cejudo nem adhatja el máshol a tehetségét, míg köti egy exkluzív UFC szerződés, annak ellenére, hogy már 2020 májusában visszavonult.

„Nem tudom visszatér-e, jelenleg 50-50 az esélyek állása. Henry nem fog megelégedni kevesebbel, mint amennyit megér. Ha a UFC ad nekem egy milliót, akkor azt mondom, hogy 2 milliót akarok. Ha adnak 2 milliót, akkor 4 milliót akarok, nem? A harcosok mindig több pénzt akarnak, és néhány harcos száz százalékig meg is érdemli.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ