Ferguson azt mondja, felkérték, hogy legyen a “The Ultimate Fighter” edzője McGregorral szemben

A “The Ultimate Fighter” következő évada már egyre közelebb, de az edzőket még nem nevezték meg hivatalosan.

A korábbi UFC interim könnyűsúlyú bajnok Tony Ferguson elmondása szerint nem csak megkeresték őt egy edzői szereppel kapcsolatban a reality versenysorozat hamarosan forgatásra kerülő 31. évadában, hanem azt is megmondták neki, hogy kivel szemben edzősködne, aki nem más, mint Conor McGregor.

https://www.instagram.com/reel/Cn5rRU-gryZ/?utm_source=ig_embed&ig_rid=08c8d02c-db32-46f0-ae60-232cbfd57464

Ferguson közösségi médiában tett nyilatkozata alig egy nappal azután érkezett, hogy McGregor azt mondta, hogy felajánlották neki az edzői szerepet, ami „tetszik” neki.

Ferguson először azzal keltett nagy feltúnést, hogy 2011-ben megnyerte a TUF 13. évadát a Lesnar-csapattal. A TUF-koronáig vezető útján Ferguson minden ellenfelét megállította: Justin Edwardsot, Ryan McGillivray-t, Chuck O’Neilt és Ramsey Nijemet a döntőben. McGregornak is van TUF-tapasztalata, bár nem harcosként. McGregor 2015-ben a 22. évadban Urijah Faberrel szemben edzősködött, de rivális edzőjével nem került szembe az oktagonban. Az egyes csapatok edzői gyakran küzdöttek az évad végén, de McGregor akkor a bajnoki címért szállt harcba Jose Aldo ellen.

Ha Ferguson és McGregor végül egymás ellen edzősködnek a műsor 31. évadában, nem tudni, hogy a két edző találkozik-e az oktagonban. Az új évad várhatóan még idén tavasszal kerül adásba.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ