Johnny Walker Jon Jon Jonest veszi célba a jövőben nehézsúlyban

A UFC félnehézsúlyú harcosa, Johnny Walker elég magasra törő célokat tűzött ki maga elé a jövőben. A brazil sportoló két világbajnoki címet szeretne begyűjteni a UFC-ben és legyőzni Jon Jonest.

A brazil harcos jelenleg arra koncentrál, hogy fejlessze a képességeit. A 30 éves sportoló különböző híres MMA edzőtermekbe látogatott el. Kezdetben a brazíliai Rio de Janeiróban található IF Team csapatával dolgozott, majd a kanadai Montrealban található Tristar Gymben, jelenleg pedig az írországi Dublinban található SBG-nél van. Eddig a UFC-ben 6-4-es mérleget szerzett félnehézsúlyban, és minden győzelmét TKO vagy Submission útján szerezte. Legutóbb Ion Cutelaba és Paul Craig ellen aratott győzelmével két mérkőzésen át tartó győzelmi sorozatot tudhat maga mögött.

Johnny Walker két UFC világbajnoki címet és Jon ‘Bones’ Jones-t akarja. Jones az MMA történetének egyik legnagyobbja, aki hihetetlen örökséget teremtett a félnehézsúlyban, és még ebben az évben debütál nehézsúlyban.

A Paul Craig felett aratott első menetes TKO győzelem után Walker a UFC 283-as mérkőzés utáni sajtótájékoztatón beszélt a médiának. Céljait úgy vázolta fel, hogy Daniel Cormierhez, a korábbi kétszeres UFC-bajnokhoz hasonlította magát.

„Ez az én álmom is [két divízió bajnoki övet nyerni], és ez a fickó [Daniel Cormier] is ezt tette, egy nap az ő szintjén szeretnék lenni. Jó birkózó akarok lenni, minden képességemet fejleszteni, javítani, mert a legjobb akarok lenni. Készen akarok állni arra, amit ő véghez vitt. Tudom, hogy ez egy hatalmas dolog. Ő egy különleges bunyós, nemcsak engem, hanem mindenki mást is motivál. Jövök Jon Jones!”

Borítókép: Buda Mendes/Zuffa LLC a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ