Figueiredo hat hónapra kidőlt, miután komoly verést kapott Brandon Morenótól

Deiveson Figueiredónak hat hónapra és valószínűleg arcműtétre kell számítania, miután a UFC 283-on Brandon Moreno olyan ütéseket vitt be neki, hogy az orvosnak kellett leállítania a mérkőzést.

https://www.instagram.com/p/CntJrCqM_Ex/?hl=hu

A UFC 283 társfőmérkőzésén, amelyen Moreno visszaszerezte a UFC légsúlyú címét, miután a harmadik menet végén technikai kiütéssel legyőzte Figueiredót, a brazilnak komolyan megsérült az arca. Hosszú út áll előtte a felépülésig, mire újra ketrecbe léphet. A vereség után az első dolga volt, hogy közleményben tájékoztatta a rajongóit, hogy jól van.

„Egy harcos soha nem adja fel, mert senki sem üti meg keményebben, mint az élet!!!!!. Köszönöm az összes apának, anyának, nagymamának és családnak, akik az arénában voltak és a nevemet kiabálták, dermesztő volt” – posztolta Figueiredo.

https://www.instagram.com/p/CntJjSdPHhl/?hl=hu

A brazil UFC-bunyós orvosi vizsgálatokon esett át, hogy megállapítsák a süllyedő orrcsontja súlyosságát, aminek eredménye az, hogy valószínűleg műtétre lesz szüksége.

Figueiredo Instagram-fiókján, és az egyik sztorijában tudatta a rajongókkal, hogy mi van az arcával, és hogy továbbra is megfigyelés alatt kell majd állnia. A kórházi közleményből az is kiderül, hogy ajánlják a műtétet, és legalább hat hónapig nem lesz bevethető.

„Valószínű, hogy a törés műtéti beavatkozást igényel – a holnapi plasztikai sebészeti kiértékelés után -, és az edzéseit legalább hat hónapig szüneteltetnie kell, míg újra kiértékelik” – zárul a kórház közleménye.

Borítókép: Buda Mendes/Zuffa LLC a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ