Oliveira elutasította a visszavágót Makhachev ellen, érzelmileg még nem állt készen

Az Ultimate Fighting Championship (UFC) korábbi könnyűsúlyú bajnoka a visszatérés útjára lépett, miután 2022 októberében, a UFC 280-as összecsapáson vereséget szenvedett. A feltörekvő dagesztáni jelenséggel, Islam Makhachevvel szemben Oliveira megadta magát.

https://www.instagram.com/p/CntS_wxskWo/?hl=hu

Makhachev a második menetben egy kar-háromszög fojtással legyőzte Oliveirát és lett az új bajnok. A vereség egy izgalmas 11 mérkőzéses sorozatot szakított meg “Do Bronx” számára, és úgy érzi, hogy ez egyszerűen csak egy rossz este volt.

„Minden tiszteletem az övé, de 10 percre kihagytam egy rossz estén. Semmin nem változtatnék az Islam Makhachev elleni meccsemen. Ez a küzdelem újra össze fog jönni. Ebben legyetek biztosak. Áprilisban vagy májusban harcolni fogok, nem számít ki ellen, és Isten megáld majd egy győzelemmel, az év végén pedig jöhet az Islam elleni visszavágóm. Talán májusban az Egyesült Államokban küzdök, majd az év végén visszatérünk Brazíliába – ha ez Sao Paulóban lesz, még jobb -, és ki tudja, talán újra az övért küzdhetek. Az nagyszerű lenne.”

Oliveira elmondása szerint a múlt hétvégi (2023. január 21.) a brazíliai Rio de Janeiróban megrendezésre kerülő UFC 283-ra azonnal felajánlottak neki egy visszavágási lehetőséget Makhachev ellen, de végül visszautasította, mert érzelmileg még nem állt készen. Oliveira ehelyett továbbra is várja a következő ellenfelét, míg Makhachev 2023. február 11-én, az ausztráliai Perthben megrendezésre kerülő UFC 284-en a pehelysúlyú címvédő Alexander Volkanovski ellen próbálja majd megvédeni a koronáját.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ