Magyar Ökölvívó Szövetség

Franciaországban folytatják a felkészülést olimpikonjaink

Három párizsi olimpiai kvótásunk és a magyar ökölvívó csapat kilenc napot tölt nemzetközi edzőtáborban. Hámori Luca a női versenyzők táborában Vittelben tréningezik, míg a férfiak Nancyban készülnek szakmai edzésekkel és kesztyűzéssel.

„Tizenegy ország versenyzői vesznek részt a női edzőtáborban, köztük a török, a lengyel és az algériai versenyző. A kesztyűzések kétnaponta vannak, ezt egészíti ki az erőnléti és a szakmai munka, Luca súlyában összesen nyolc versenyző van itt. Nagyon hasznos lesz számunkra a következő néhány nap, hiszen fel tudjuk mérni az ellenfelek, akikkel az olimpián találkozhatunk és tovább tudjuk élesíteni a meglévő formát.” – mondta Varsányi Áron, Hámori Luca edzője.

„Tizenhárom ország versenyzői vannak Nancyban, de például az üzbégek nem csak az olimpikonokat hoztál el, tehát népes csapat gyűlt össze. Az üzbégeken kívül a francia, a spanyol és például a szerb válogatott is itt van, ami nagyon jó lehetőséget biztosít a minőségi munkára. Fontos állomás ez a mostani, hiszen remek lehetőséget kaptunk arra, hogy feltérképezzük az ellenfeleket és saját magunkat is. Persze nem itt kell megmutatni mindent magunkból, de most még lehetőség van a kisebb hibák javítására és a forma élesítésére is.” – mondta Nagy Lajos, Kovács Richárd edzője.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
InterjúkÖkölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ