(Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images)

„Ez nevetséges, egyszerűen őrültség” – Usman nem érti, miért kapna esélyt

Nate Diaz újra éhes a sikerre. Nem sokkal azután, hogy leszámolt Jorge Masvidallal egy bokszmérkőzésen, kijelentette, hogy visszatérne a UFC-be, sőt, még a váltósúlyú bajnok Leon Edwardsot is kihívta.

Kamaru Usman azonban nem érti ennek mi értelme lenne, és szerinte már Diaznak nincs mit nyújtania a sztárvilágban. És ezt világossá is tette.

Közvetlenül a meccs után Diaz felvázolta jövőbeli terveit. Ezek között szerepel a visszatérés a UFC-be.

„Szeretnék még egyszer megküzdeni Jake Paullal, és szétrúgni a seggét. De szeretném legyőzni Leon Edwardsot is. Ő jelenleg a világ legjobb váltósúlyú harcosa, és őt legyőzni valami jelentős dolog lenne” – elmélkedett Diaz, aki kevesebb, mint két éve hagyta ott a UFC-t.

Nem meglepő módon azonban nem mindenkinek tetszenek a visszatérési elképzelései. Az egyik leghangosabb kritikusa a korábbi bajnok Usman, aki nemrégiben kétszer is kikapott Edwardstól. Egyszerűen Usman úgy gondolja, hogy Diaz nem érdemel visszavágót Edwards ellen.

„Nate a karrierje legvégén jár. Persze, nagy nevet szerzett magának, ezért még mindig hatalmas fizetéseket kaphat. A felszínen még mindig képes nagy meccsekre, de a visszatérése a UFC-be elég abszurd. Egyszerűen őrültség” – mondta a neves nigériai a Pound 4 Pound podcastben. „Félreértés ne essék, Nate Diaz nyilvánvalóan még mindig képes bunyózni, csak már nem világklasszis harcos. Bizonyítékot akarsz? Dobjátok őt ketrecbe Shavkat Rakhmonovval, Justin Gaethje-vel vagy csak velem, és győződjetek meg róla. A PFL tizenöt millió dollárt adna neki, ha kiállna Jake ellen MMA-ban. Szerintem el kellene fogadnia, mert valószínűleg megnyerné azt a meccset. Talán még egy trilógiát is összehozhatna Conor McGregorral, de egyszerűen nincs oka arra, hogy még egy meccset vívjon Edwards-szal. Az első meccsükön egyértelműen alulmaradt. Tényleg kapnia kéne egy esélyt a visszavágóra? Szó sem lehet róla!” – zárta Usman.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ