Francis Ngannou a Tyson Fury és Anthony Joshua közötti különbségekről: „Ő egy Playboy”

A korábbi UFC szupersztárból lett profi ökölvívó Francis Ngannou a közelgő ellenfél, Anthony Joshua személyiségét hasonlította össze korábbi ellenfelével, Tyson Furyval, az egyik britet “playboynak” bélyegezve.

Ngannou rendkívül közel járt ahhoz, hogy a küzdősportok történetének egyik legnagyobb meglepetését okozza, amikor októberben Fury ellen debütált és a harmadik menetben padlóra küldte a WBC nehézsúlyú bajnokát, pechjére egy borotvaéles megosztott döntéssel kikapott. A vereség ellenére Ngannou egy újabb hatalmas meccsen találta magát, hiszen hamarosan ismét Szaúd-Arábiába utazik a Joshua elleni összecsapásra.

A “Predátor” arra fog törekedni, hogy még jobb teljesítményt nyújtson, és bokszolóként megszerezze első győzelmét. A Mirrornak nyilatkozva, Ngannou összehasonlította a korábbi és a jövőbeli ellenfelét, és elmagyarázta, miért érzi úgy, hogy Fury egy “playboy”.

„Anthony Joshua soha nem trash talkol, a személyisége sokkal komolyabb, ellentétben Tyson Furyval, aki inkább egy playboy. Szerintem, ha bunyóról van szó, mindketten tudják, hogyan kell, és én erre koncentrálok. Lehet, hogy AJ ideges volt, de ez nem jelent semmit, sőt, szerintem az idegesség azt jelenti, hogy nagyon komolyan veszi a dolgokat. Ez nagyon fontos, mert mindent meg fog tenni azért, hogy aznap mindent beleadva nyerjen.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ