LAS VEGAS, NEVADA - DECEMBER 16: Alexandre Pantoja of Brazil exits the Octagon following the UFC flyweight championship fight during the UFC 296 event at T-Mobile Arena on December 16, 2023 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Cooper Neill/Zuffa LLC via Getty Images)

Royval visszavágót akar Pantoja ellen: „El fogom venni az övét a szülővárosában”

Brandon Royval szombaton elrontotta a fiesztát a mexikóvárosi arénában, és reméli, hogy folytatni tudja a UFC résztvevőinek csalódást okozó turnéját.

A UFC Fight Night 237 főmérkőzésén a korábbi címvédő Brandon Moreno ellen megosztott döntéssel aratott győzelmével Royval úgy gondolja, hogy a logikus következő választás a légsúlyú bajnoki címért, ő maga.

Egy május 4-i visszavágót szeretne a címvédő Alexandre Pantoja ellen a brazíliai Rio de Janeiróban megrendezésre kerülő UFC 301-en.

„Továbbra is elrontom a bulikat. A UFC 301-en Pantoja ellen fogok küzdeni, és el fogom venni az övét a szülővárosában. Továbbra is elrontjuk a bulikat. Miután megnyertem a címet, a coloradói Denverben fogom megvédeni a övemet” – mondta Royval a riportereknek.

Néhány rajongó talán savanyúan fogadná az ötletet, hogy újra lefuttassanak egy olyan mérkőzést, amelyre még csak decemberben került sor. Pantoja december 16-án a UFC 296-on legyőzte Royval-t. Royval azonban arra kérné a nemet mondókat, hogy nézzék meg, hogy az azóta eltelt két hónap alatt mennyit fejlődött, és mit tudott elérni szombaton ellenséges területen.

„Láttátok. Hat hét vagy öt hét alatt változtattam. Öt hét volt, mert megsérült a kezem, és nem tudtam visszamenni edzeni. Öthetes edzőtáborom volt emiatt. Öt hét alatt egy csomó kiigazítást végeztem. Brandon Moreno megpróbált megállítani, de nem tudott.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ