Francis Ngannou: Hiszem, hogy a Tyson Fury elleni harc végül megtörténik

Az UFC nehézsúlyú bajnoka, Francis Ngannou arra készül, hogy megvédje címét Ciryl Gane ellen szombaton a UFC 270-en, de továbbra is fenntartja, hogy szeretne megmérkőzni a WBC nehézsúlyú bajnoka, Tyson Fury ellen, egy sportágak közötti bokszmeccsen.

Az elmúlt hetekben Ngannou és Fury is kifejezte szándékát, miszerint szívesen megmérkőznének egymással. Úgy tűnik, kellő érdeklődés mutatkozik egy ilyen küzdelem iránt. Ngannou, akinek UFC-szerződéséből még egy meccs van hátra, úgy véli, hogy a küzdelem a jövőben meg fog történni.

„Igen, hiszem, hogy ez a küzdelem megtörténik. Szerintem Tyson Fury is ezt akarja, szóval végül valamikor össze kell jönnie. Nem tudom pontosan megmondani, hogy mikor, de az biztos, hogy meg fog történni, mivel mindketten ezt akarjuk” – mondta Ngannou a DAZN Boxingnak.

Ngannou hajlandó új szerződést kötni a UFC-vel – de csak akkor, ha az MMA szervezete beiktat egy szerződési záradékot, amely lehetővé teszi számára, hogy bokszmérkőzéseket vívjon. Ugyanolyan lehetőséget szeretne biztosítani, mint az egykori UFC-bajnok Conor McGregor, aki 2017-ben Floyd Mayweatherrel találkozott egy nagy fizetős eseményen.

Ez nem olyan lenne, mintha szabadon vívnék egy bokszmeccset, inkább valami olyasmit szeretnék, mint a Conor és Mayweather meccs. Úgy gondolom, hogy ez sokkal nagyobbat szólna a UFC támogatásával. Hiszen bármit csinálsz a UFC segítségével, az biztos siker… 35 éves vagyok tesó. Tisztában vagyok a korommal és a karrierem ezen szakaszával, és ha tényleg erre vágyom, akkor azt hiszem, itt az ideje, hogy tegyek érte. De nem értem, miért ne lehetne ez számukra is lehetséges.”

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
ÖkölvívásUFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ