Warren látja, hogy Fury egy nap tréner lesz, Parkert kizárja ellenfélként

Frank Warren, a WBC nehézsúlyú bajnokának, Tyson Furynak a társpromoterje jelzi, hogy bokszolója soha nem fog szembenézni jó barátjával, Joseph Parkerrel, aki korábban a WBO-övet birtokolta.

Parker, aki a múlt hónapban egyhangú pontozással legyőzte Derek Chisorát a visszavágón, éhes a világbajnoki cím megszerzésére. Fennáll annak a lehetősége, hogy Tyson Fury vitathatatlan világbajnok lesz, ha a dolgok is úgy alakulnak. Fury és Parker együtt edzettek, a két nehézsúlyú pedig jó ideje barátok. Fury volt az, aki azt tanácsolta Parkernek, hogy biztosítsa Andy Lee-t új vezetőedzőnek. Lee Fury edzőcsapatának tagja.

Warren látja, ahogy Fury visszavonulása után edzősködni fog, már csak abból is kiindulva, ahogy segített Parkernek a felkészülésben Chisora ellen. Fury a tervek szerint március végén tér vissza a ringbe. A Top Rank vezérigazgatója, Bob Arum, aki egyben Furyt is képviseli, megemlítette Parkert, mint lehetséges ellenfél, de Warren elárulta, hogy erre semmi esély, miután beszélt Furyval a lehetőségről.

Beszéltem Tysonnal Josephről, és soha nem fog megküzdeni vele. Tyson sokat segített Josephnek a Chisora elleni felkészülésben, nem lennék meglepve, ha Tyson edző lesz a későbbiekben. A boksz mindenki számára egyszer véget ér, és Tyson szerintem kiváló edző vagy menedzser lenne” – mondta Warren a BBC Sportnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ