Frank Warren szívesen látna egy Wilder-Joyce mérkőzést 

Frank Warren, a nehézsúlyú bokszoló Joe Joyce promótere szívesen összemérné bokszolóját a WBC korábbi világbajnokával, Deontay Wilderrel.

Wilder azóta nem lépett ringbe, hogy tavaly októberben kikapott a Tyson Furyval vívott rilógia tizenegyedik menetében. Joyce múlt szombaton a negyedik menetben kiütéssel nyert Christian Hammert ellen. Az olimpiai ezüstérmes ökölvívó nagy harcra vágyik, Warrennek pedig tetszik az ötlet, hogy Wilder legyen az ellenfele.

Nem valószínű, hogy Wilder egy ilyen veszélyes ellenfél ellen szeretne visszatérni, de soha ne mondd, hogy soha.

„Nincs gondom ezzel a párosítással. Abszolút jó ötletnek tartom, ha van rá esély, akkor szívesen összehozom ezt a találkozót. Miért ne próbálhatnánk meg? Nagy küzdelem lenne. Beszélhetek Wilder menedzserével, Shellyvel erről” – mondta Warren az IFL TV-nek.

Joyce szeptemberben szeretne újra harcolni. A veretlen ökölvívó jelenleg a WBO öv kötelező kihívója, a jelenlegi bajnok pedig, Oleksandr Usyk, aki Anthony Joshuával mérkőzik meg visszavágón augusztus 20-án Szaúd-Arábiában.

„Joe szeptember 24-én harcol. Dolgozunk az ellenfele megtalálásán. Már ameccs előtt elkezdtünk ezzel foglalkozni, mert bíztunk benne, hogy nyerni fog. Szeretnénk olyan helyzetbe kerülni, hogy már jövőhéten friss részletekkel tudjunk szolgálni az ellenfele kilétéről. Ezen fogunk dolgozni.”

Borítókép és fotók: James Chance/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ