Cormier megvédi Adesanyát: egy jó meccshez két ember kell

Daniel Cormier szerint Jared Cannonier is okolható Israel Adesanya UFC 276-on nyújtott teljesítményéért.

A UFC középsúlyú bajnoka, Adesanya legyőzte Cannoniert a szombati főmérkőzésen a T-Mobile Arénában, a szurkolók azonban elégedetlenek voltak a látottakkal. Egy újabb sima Adesanya győzelmet láthattunk, aki elismerte, hogy nem votl egy nehéz estéje. Cormier szerint Cannonier tétovázása miatt is volt rosszabb a meccs.

„Olyan sokan mondták már ezt, kissé közhelyes, de a tangóhoz két fél kell. Ha Jared Cannonier kikap, akkor Izzynek mit kellene még tennie? Cannoniernek a mérkőzés elején talán volt néhány jó pillanata, de egyszerűen elfogyott. Nem tudott olyan szintre jutni, hogy kihívást jelentsen Adesanyának. Izzy az egyik legtehetségesebb kontraharcos a szakmában, ezért nagyon óvatosnak kell lenned ellene, mert ha nem így teszel, úgy végzed, mint Paulo Costa és Robert Whittaker az első küzdelmük során” – mondta Cormier a „DC & RC” című ESPN-műsorban.

https://www.instagram.com/p/Cfp59f7LRiE/?hl=hu

Adesanyának magasra tették a mércét a gálán, miután korábbi kickboxellenfele, Alex Pereira kegyetlenül kiütötte Sean Stricklandot, míg a City Kickbox csapattársa, Alexander Volkanovski mesterkurzust tartott Max Holloway ellen. A kritikák ellenére azonban Cormier továbbra is úgy gondolja, hogy Adesanya jó teljesítményt nyújtott.

„Szerintem jól küzdött, okosan, uralta az egészet. Mi mást kívánhatna egy harcos, mint sem minden menetet megnyerve győzzön. A probléma az, hogy amikor egy olyan domináns harcos leszel, mint Israel, akkor egy idő után ezek a domináns teljesítmények kissé fakóvá válnak.”

Borítókép és fotók: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ