Fury becsmérli Joshuát, míg Usykot szteroidembernek titulálja

Tyson Fury nyilvánvalóan éppúgy dolgozik a beszédén, mint a testén.

A WBC nehézsúlyú címvédője kiakadt, és nagyon feldühítette honfitársa, Anthony Joshua, amiért tavaly szeptemberben Londonban, az ukrán délmancsnak, Usyknak odaadta a WBA/WBO/IBO/IBF nehézsúlyú bajnoki címét. Fury egyszer már birtokolta ezeket az öveket, miután 2015-ben legyőzte Vlagyimir Klicskót, és ezzel a vitathatatlan nehézsúlyú bajnok lett.

„Tudod mit nem tudok elhinni? Ez az „AJ” elment, és visszaadta Ukrajnának az összes nehézsúlyú övet, miután kemény munkával visszaszereztem anno őket. Te egy nagy haszontalan semmi vagy. Hagytad, hogy egy kis szteroid harcos feljöjjön a súlycsoportunkba, és legyőzzön, elvegye az összes öved. Egy olyan igazi brit Lancaster bombázónak, mint én, kell elmennie, hogy megoldja a haszontalanságodat… megszerzem az öveket, és visszaviszem őket Nagy-Britanniába” – mondta Fury az Instagram-sztorijában közzétett videóban.

Az biztos, hogy Usyk professzionális berkekben soha nem volt pozitív szteroidra vagy tiltott szerre. Fury viszont – Hughie Fury unokatestvérrel együtt – 2015-ben pozitívnak bizonyult a nandrolonra, egy anabolikus szteroidra, közvetlenül Christian Hammer legyőzése után. Az UKAD, az Egyesült Királyságban az ökölvívásban végzett drogteszteket végző testület 2016 júniusáig nem emelt vádat Fury ellen. 2017-ben a felek megállapodtak egy kétéves visszamenőleges eltiltásban, amely lehetővé tette Fury számára, akinek élete ekkor már kicsúszott az irányítás alól (súlyfelesleg, droghasználat, mentális egészségügyi problémák), hogy 2018-ban visszatérjen a ringbe. Fury tagadta, hogy valaha is fogyasztott volna tiltott szert, és fenntartotta, hogy a pozitív lelet egy kasztrálatlan vaddisznó elfogyasztásának eredménye.

„Ti haszontalan senkik! Őszintén szólva, hozzátok el őket nekem, a cigánykirálynak. Hozzátok hozzám őket! A helyükre teszem a dolgokat. Megint megszabadítom őket az övektől.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ