Fury már ingyen is harcolna Joshua ellen

Tyson Fury ismét felszólalt és tett egy bejelentést, miszerint hajlandó lenne ingyen is megmérkőzni Anthony Joshua ellen a londoni Wembley Stadionban.

A Joshua-Fury harcnak a „Cigánykirály” szerint ingyenesnek kell lennie a közönség számára, és a televízióban is úgy kellene közvetíteni. Függetlenül attól, hogy erre van-e bármi esély, Joshuának augusztus 20-án le kell győznie Oleksandr Usykot, hogy erről egyáltalán beszélni lehessen. Ha Joshua még egyszer veszít Usyk ellen, akkor mondhatni értelmetlenné válik ez a párosítás.

Más szóval, Fury kérése ésszerűtlen, mert a promóterek és finanszírozók, akik olyan nagy harcokat szerveznek, mint Joshua-Fury, soha nem fognak beleegyezni egy ilyen őrült ötletbe.

„Minden a pénzen múlik, Joshua egy üzletember, nem egy harcos. Istenre esküszöm, remélem nyerni fog Usyk ellen, hogy visszatérhessek és harcolhassak ellene ingyen. A feltételeim azonban a következők: a Wembley Stadionban legyen, azt akarom, hogy ingyenesek legyenek a belépők és ingyen jelenjen meg a televíziókban is a mérkőzés. Angliában fogok harcolni vele, nem külföldön. Idegen országban pénzért harcolnék, de itt ingyen szeretnék az emberek miatt” – mondta Fury a Victory Tour során.

Borítókép és fotók: Julian Finney/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ