Andy Ruiz apja megerősítette – elhagyták Eddy Reynosót

Az már jó ideje ismert, a Canelo Team és Andy Ruiz kapcsolata véget ért. Ez nem azt jelenti, hogy soha többé nem dolgoznak együtt, de minden bizonnyal a saját útjukat járják a következő harcaik során.

Ruiz következő ellenfele Luis Ortiz lesz, a mexikó pedig erre a mérkőzésre már egy új helyen készül. Ez egy saját edzőterem, amit Eddy Reynosóval töltött ideje alatt nyitott meg.

„Igen, ez az ő edzőterme, és minden nap ide járunk. Van egy jó edzőnk, aki tudja, mit csinál. Alfredo Osuna is jó edző, hárman vagyunk Andy mellett” – jelentette ki Andres Ruiz, Andy apja a TV Boxeo-nak.

https://www.instagram.com/p/CfzOEeXJkc2/?hl=hu

Ezzel, hogy Ruiz megnyitotta a saját eedzőtermét, amit már nagyon régóta tervezett, véget ért a munkakapcsolata Reynosóval. Alig több mint egy év kihagyás után tér vissza Ruiz szeptember 4-én Ortiz ellen. A viadalra a Crypto.com Arénában kerül sor Los Angelesben, Kaliforniában.

„Utoljára 15 napja láttam Andy Ruizt, elment az edzőterembe edzeni, és ezt követően nem is hallottam róla. Szabadon edzhet, ahol akar. Rengetegen jönnek lehetőséget kérni, hogy dolgozzunk együtt, és amikor megadod nekik, de nem élnek vele, akkor távozhatnak. Szabadok és sok szerencsét kívánok nekik” – mondta korábban Reynoso a Fight Hubb-nak.

Borítókép és fotók: Sean M. Haffey/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ