Daznboxing/instagram

Fury: „Még soha nem kellett vereségből visszatérnem, Usyk, jövök érted!”

Tyson Fury az Oleksandr Usyk ellen elszenvedett veresége óta nem nyilatkozott nyilvánosan, de a “Cigánykirály” megtörte a hallgatását, és szigorú üzenetet küldött riválisának az idei visszavágó előtt.

Fury május 18-án a szaúd-arábiai Rijádban alulmaradt a nehézsúly vitathatatlan bajnoki címéért folytatott küzdelemben, mivel Usyk megosztott győzelmet aratott, és a WBA, WBO és IBF övét a WBC címmel kiegészítette. Fury jól kezdte a küzdelmet, és a mérkőzés felénél úgy tűnt, hogy vezet, mielőtt fordult volna a kocka, és Usyk a kilencedik menetben majdnem kiütötte, ami végül a pontozókártyán a különbségnek bizonyult.

Kérdéses volt, hogy sor kerül-e a visszavágóra, a bejelentés szerint december 21-én találkozik újra a páros. Fury most először szólalt meg a visszavágó bejelentése óta, egy új edzésvideót posztolt a közösségi médiában, és ragaszkodott ahhoz, hogy mindent megtesz azért, hogy megbosszulja a vereséget.

„Figyelem! Mindent meghódítottam a bokszban – címeket, rekordokat, mindent. De még soha nem kellett vereségből visszajönnöm. December 21-én Rijádban, a királyság szívében visszaszerzem a trónomat, és vitathatatlan király leszek. @usykaa , jövök érted! Készüljetek a cigánykirályra! A megváltáshoz vezető út mind az enyém. Tudom, mit kell tennem, láttam a hiányosságaimat.”

Usyk nemrég arra utalt, hogy visszamegy cirkálósúlyba, ha legyőzi Furyt a visszavágón, és elárulta, hogy meg akarja próbálni, hogy ismét vitathatatlan legyen a 200 font súlycsoportban. Azt még nem tudni, hogy a Usyk vs. Fury visszavágó ismét a vitathatatlan címért lesz-e, mivel az IBF öv várhatóan megüresedik, ami a tét lehet szeptemberben a Wembley Stadionban megrendezésre kerülő Anthony Joshua és Daniel Dubois közötti mérkőzésen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ