Fury társproducere: küzdöttünk azért, hogy ellenfelet találjunk

Tyson Fury december 3-án egy Derek Chisora elleni trilógia-mérkőzésre készül, és promótere, Frank Warren azt állította, hogy ez egy “jobb” kihívás lehet, mint egy Anthony Joshua elleni.

A tárgyalások megszakadtak Fury és AJ idei mérkőzéséről. A „Cigánykirály” azonban továbbra is bokszolni szeretne december 3-án, hogy felkészüljön az Oleksandr Usyk elleni potenciális vitathatatlan összecsapásra, amelyet 2023 elejére szemeltek ki.

Szinte biztos, hogy Chisora lesz így az ellenfele, akivel a feltételekről megállapodtak, bár a talkSPORT úgy tudja, hogy a szerződések még nincsenek aláírva. Fury brit társproducere, Warren az iFL TV-nek nyilatkozott.

„Nyilvánvalóan sok gondot okoztak az AJ tárgyalások, három vagy négy hétig tartott. Küzdöttünk azért, hogy ellenfelet találjunk. A BoxRec-en a legmagasabb rangsorolt ellenfelet kaptuk, ami most Derek Chisora. Ez az, amit választottunk, és ez lesz december 3-án lesz. Mindannyian arra számítottunk, hogy a decemberi meccs Usyk lesz, de nem volt elérhető, de talán februárban összejöhet. Tyson azonban előtte bunyózni akar.”

A Fury vs Chisora 3 nem egy olyan mérkőzés, amit sok bokszrajongó hatalmas izgalommal vár, tekintve a Cigánykirály két győzelmét a korábbi mérkőzéseiken.

„Megpróbáljuk, ő van a legmagasabban a ranglistán, aki elérhető. Remélem, hogy versenyképes lesz. Derek talán jobb meccsre kényszeríti, mint AJ. Nem akarok tiszteletlen lenni vele szemben, csak úgy gondolom, hogy Joshua sebezhetőbb.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ