Fury: Usyk nem fog tudni mit kezdeni velem

A WBC nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury visszautasította azokat a felvetéseket, amelyek szerint Derek Chisora elleni mérkőzéssel a WBA, IBF, WBO, IBO bajnok Oleksandr Usyk elleni 2023-as vitathatatlan összecsapásra hangolódna.

Fury megpróbált év végén megmérkőzni Usykkal, de az ukrán bokszoló erre az évre már szabadságot vett ki. A Chisora elleni trilógia-mérkőzésre december 3-án kerül sor a Tottenham Hotspur Stadionban.

Usyk 2020-ban a vártnál nehezebb, pontozásos győzelmet aratott Chisora ellen.

„Egyáltalán nem készülök Usykra. Két hétig edzek majd rá. Nem értékelem sokra őt. Az emberek folyton Usykról beszélnek… miért nem tudott mit kezdeni Chisorával, amikor bokszoltak? Szét fogom verni. Hogy tudna velem bármit is kezdeni? Nem fog” – mondta Fury a Mirrornak.

https://www.instagram.com/p/Cj78IpNqY1x/?hl=hu

Az elmúlt évben Fury többször is bejelentette visszavonulását. Fury egyelőre a lehető legnagyobb meccseket akarja a súlycsoportban.

„Nem hiszem, hogy normális életet tudnék élni. Úgy érzem, orvosi segítségre van szükségem ahhoz, hogy ezt megtehessem, és ha van valaki, aki tudna segíteni nekem, örülnék, ha jelentkezne. Jövőre három meccsem lesz, februártól kezdve Usykkal, és ha visszavágót akar, akkor legyen visszavágó. Aztán valaki az év végén – Deontay Wilder, Joe Joyce, Daniel Dubois, rengeteg brit marha van, aki Chisora után jöhet.”

Borítókép: Charlotte Wilson/Offside/Offside a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ