Gaethje jóslata a Holloway elleni meccsre: „Az orvosoknak kell majd leállítaniuk”

A UFC 300-on Max Holloway elleni hatalmas BMF bajnoki mérkőzése előtt a korábbi ideiglenes könnyűsúlyú bajnok, Justin Gaethje “brutális” küzdelmet ígért a hawaii ellen, és orvosi megállásos befejezést jósolt.

Gaethje azóta nem lépett ketrecbe, hogy júliusban a UFC 291-en egy pokoli második menetes, magas rúgással elért KO győzelmet aratott Dustin Poirier felett, amivel megszerezte a szimbolikus BMF koronát. Ami pedig Hollowayt illeti, a korábbi domináns pehelysúlyú bajnok tavaly nyáron a UFC Szingapúrban zsinórban második győzelmét aratta Chan Sung Jung ellen, amit egy Arnold Allen elleni siker előzött meg.

Gaethje megosztotta gondolatait a címmeccséről, és egy brutális összecsapást ígért a nézőknek ‘Sin Cityben’.

„Senki sem lopja el úgy a showt, mint ‘The Highlight’. Vérfürdő, káosz és az ereiben csordogáló adrenalin, ezt fogják tőlem kapni. A képességem, hogy kárt okozzak, felülmúlhatatlan. Max Holloway egy legenda, valószínűleg az egyetlen személy a UFC körében, aki minden egyes rubrikát kipipál a BMF listán, így nagyon tisztelem őt. Azonban ez a munkám, Végezni fogok Maxszel, lehet, hogy nem a hagyományos módon fog távozni, mert olyan sérüléseket fogok okozni, hogy az orvosoknak le kell állítaniuk a küzdelmet” – mondta Justin Gaethje a UFC 300 promóciós közleménye során.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ