Joshua Buatsi v Dan Azeez - OVO Arena Wembley
Joshua Buatsi celebrates after victory against Dan Azeez in the WBA Light-Heavyweight Final Eliminator bout at the OVO Arena Wembley, London. Picture date: Saturday February 3, 2024. (Photo by Zac Goodwin/PA Images via Getty Images)

A Tyson Fury és Anthony Joshua meccsen kívül talán ez a legkeresettebb csata a brit bokszban

Ben Shalom nem aggódik azon hírek miatt, melyek szerint Frank Warren nehezen tud megegyezni Anthony Yarde-al a Joshua Buatsi elleni lehetséges mérkőzésről.

A promóterek 50-50%-os pénztárcafelosztásban állapodtak meg a rivális félnehézsúlyúak júniusi, londoni helyszínen megrendezésre kerülő mérkőzéséről, de Warren, a Queensberry Promotions vezetője nemrég arról beszélt, hogy Yarde-nak és menedzserének és edzőjének, Tunde Ajayinak el kell fogadnia a meglévő megállapodást, hogy a mérkőzés létrejöhessen.

A Tyson Fury és Anthony Joshua közötti meccsen kívül a 32 éves Yarde és Buatsi közötti talán a legkeresettebb csata a brit bokszban, és erről elmondta a véleményét Benjamin Shalom is.

„Ez nem az én oldalam, így nehéz találgatni, hogy miről tárgyalnak, de biztos vagyok benne, hogy megoldást találnak. Yarde nyomás alatt van, láttam az interjúit és ő is akarja a meccset. Mindenki ezen dolgozik. Nem lehet hibáztatni a promótert és a bunyóst, hogy a legjobb feltételeket akarják. Ez normális és úgy tűnik, hogy a meccs létre fog jönni. Egyáltalán nem aggódom. Végső soron tudom, hogy milyen ez. Minden bunyós és minden helyzet más. A pozitív dolog az, hogy mindkét bunyós és promóter is akarja ezt a meccset. Ez az egyetlen meccs, amiről mindenki beszél. Ez a megfelelő időpont. Remélem, hamarosan összejön. Szerintem mindannyian megpróbálunk leülni egy szobába [ezen] a héten a bunyósokkal együtt, és mindent megbeszélni.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ