Gane nyitott egy ideiglenes címmérkőzésre

Bárkit, bárhol. Régóta ez a válasz Ciryl Gane-től, amikor a jövőbeli mérkőzésekről kérdezték. Azonban a UFC Fight Night 209 Tai Tuivasa elleni TKO győzelme után a dolgok egy kicsit másképp állnak. Van egy kikötése, címmérkőzést akar.

„Nem tudom, hogy pontosan mi fog történni. Szerintem senki sem tudj. Nem tudom, hogy lesz-e ideiglenes címmérkőzés. Nem tudom, hogy Francis marad-e a szervezetnél, vagy hogy mit szeretne. De mindegy, bárkivel bárhol meg küzdök, de most már címmérkőzést akarok” – mondta Gane a harc utáni sajtótájékoztatón a riportereknek, köztük az MMA Junkie-nak.

Jelenleg Francis Ngannou a UFC nehézsúlyú bajnoka, de jelenleg év eleji térdműtétjéből lábadozik. A korábbi bajnokok, Stipe Miocic és Jon Jones is visszatérés előtt állnak. Az örökös kihívó Curtis Blaydes is tétlenül ül.

„Nem, nem bánnám az ideiglenes címmérkőzést sem, mivel megértem, hogy a UFC-nek kezelni kell a helyzetet. Nem könnyű. Komoly sérülést szenvedett Francis, meg is műtötték, így megértem a kihagyását. Ha nem akarok sokáig várni, akkor igen, az ideiglenes címmérkőzés egy opció. Ezzel az övvel az első sorba kerülnék a bajnoki címért folyó versenyben.”

Ngannou legutóbbi címvédése pont Gane ellen volt, ahol egyhangú pontozással nyert a bajnok. Az eredmény ellenére Gane nem gondolja, hogy ez az eredmény megismétlődne.

„Szerintem Francis nagyon jól teljesített, mert több tapasztalata miatt, érettebb volt. Igazán nagyszerű munkát végzett. Nem gondolom, hogy sokkal jobb volt nálam, de tényleg jobban teljesített. Ha kapok még egy esélyt, akkor sokkal jobb munkát fogok végezni.”

Borítókép és fotók: Jeff Bottari/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ