Isaac Cruz ismét megfelelt a „Pitbull” becenévnek

Isaac Cruz könyörtelenül kiütötte honfitársát, Eduardo Ramirezt a második menetben. Cruz kétszer is padlóztatta ellenfelét, másodjára azonban már véget is ért a mérkőzés vasárnap este a Los Angeles-i Crypto.com Arénában.

Cruznak gyorsan kultikus követői lettek a sportágban, és tomboló tapsot kapott azon a helyszínen, ahol alig kilenc hónappal ezelőtt is harcolt. A WBA pehelysúlyú összecsapáson egy szoros csatában maradt alul Gervonta „Tank” Davis ellen, bár Davis 16 meccses kiütéses sorozatának véget vetett.

Ramireznek már az első menetben komoly rohamokat kellett átvészelnie, majd a második menet közepén egy megrázó balhorog miatt arccal a vászonra zuhant. Ramirez képes volt talpra állni, de Jack Reiss bíró ekkor már figyelmeztette, hogy odafigyel rá. Ramirez nem tudta kivédeni a könyörtelen Cruz bombáit, aki az utolsó percben sarokba szorította magasabb ellenfelét. Egy jobb kéz hátracsapta Ramirez fejét, mielőtt egy bal horoggal befejezte a mérkőzést.

Cruz ezzel a győzelemmel ismét előre lépett egy esetleges címmérkőzésre. Davis, aki a ring mellett ült, nevetve rázta a fejét, amikor Cruz arra kérte a ringben, adjon neki egy esélyt, visszavágót.

Borítókép és fotók: Harry How/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ