Gane reméli, hogy Ngannou marad a UFC-nél: Visszavágót akarok

Ciryl Gane nagyon bízik abban, hogy Francis Ngannou marad a UFC-nél, hiszen a veresége ellenére szeretne hamarosan egy visszavágót.

Gane egyhangú pontozásos vereséget szenvedett a UFC 270-en Ngannou ellen a kaliforniai Honda Centerben. A francia harcos ezzel elvesztette veretlenségét. A küzdelem előtt azonban nemcsak a kettőjük csatája volt a téma, hanem Ngannou bizonytalan szerződési státusza. Gane pedig világossá tette, hogy reméli egykori csapattársa marad a UFC-ben, mert szeretne vele egy visszavágót.

„Nem akarom, hogy így távozzon. Visszavágót akarok. Másodszor is meg akarom vívni ezt a harcot. Akarom, kell ez a visszavágó nekem. Engem nem érdekeltek a meccs előtti hírek rólunk, csak a meccsre összpontosítottam. Ez nem volt teher tehát számomra, ha lesz visszavágónk, jobban koncentrálni fogok és javítok a gyengeségeimen. Ez a valóság. Nagyon fáj ez nekem, de ez az igazság, veszítettem. Többet fogok dolgozni, hogy még jobb lehessek. A harc végén már tudtam, hogy a bírók neki adják a meccset. Igazán intelligens vagyok, tehát tisztában voltam vele, hogy megnyerte ezt a harcot.” – mondta Gane.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ