Gervonta Davis: az olyan emberek nem érdemelnek visszavágót, akik úgy kaptak ki, mint Romero

Gevonta Davis csak nevetni tudott, amikor arról kérdezték lesz-e visszavágó közte és Roland Romero között.

A viccet félre téve, Davis egyáltalán nem gondolja, hogy egy ilyen teljesítmény után lenne értelme a visszavágónak. Davis egy balossal padlóra küldte Romerót a hatodik menetben, majd a bíró úgy döntött, véget vet a találkozónak.

„Az olyan emberek nem érdemelnek visszavágót, akik úgy kaptak ki, mint Romero. De nem akarom elviccelni az egészet, szerintem a pontozólapokon is én vezettem. Szerintem egyszerűen nincs értelme a visszavágónak. De csupa fül vagyok, és várom a jelentkezőket, akik ki akarnak velem állni” – mondta Davis a mérkőzés utáni interjú során.

https://www.instagram.com/p/CeISICQj0tk/

A 27 éves Davis nem említett konkrét ellenfeleket, akikkel szeretne szembenézni még 2022-ben, de a rajongóknak van pár ötlete. Leonard Ellerbe, a Mayweather Promotions vezérigazgatója nem sok esélyt lát arra, hogy összejön a Ryan Garcia elleni csata, mivel Garcia nem gondolja komolyan, hogy Davis ellen akar harcolni. Amennyiben a közelgő George Kambosos Jr.-Devin Haney meccs győztesével találkozik, Davis lehetőséget adna, hogy összejöjjön a vitathatatlan bajnoki csata, de Haney szerződésében van egy azonnali visszavágó záradék, ha ő nyerne Ausztráliában.

Két másik nagy horderejű könnyűsúlyú, Teofimo Lopez és Vasiliy Lomachenko valószínűleg szintén nem választható Davis számára, aki a meccs utáni sajtótájékoztatón megerősítette, hogy továbbra is Mayweather Promotions képviseli majd.

„Nem tudom, tényleg nem. Hamarosan leülünk a csapatommal és kitaláljuk ki legyen a következő.”

Borítókép és fotók: Al Bello/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ