Gervonta Davis kigúnyolja Devin Haney-t

Gervonta Davis gúnyolódott Devin Haney-n, annak ellenére, hogy a Regis Prograis elleni szombat esti meccsére minden jegy elkelt.

A rivális amerikai bokszsztárok a ringben még nem mérkőztek meg egymással, de azon kívül már igen. Tank gyorsan igazi neves húzónévvé vált az Egyesült Államokban, az elmúlt években többször is teltházas arénákat és lenyűgöző PPV-számokat produkált. Haney-ről úgy tűnt, hogy nehezen tudja elérni ezeket a számokat. A 25 éves ökölvívó azonban 2023-ban két fantasztikus meccsen is szerepelt.

Haney májusban a Las Vegas-i MGM Grand Arénában 14 436 fős teltházas közönség előtt legyőzte Vasyl Lomachenkót. Most a San Franciscó-i Chase Centre-ben 16 000 fős teltház előtt Prograis ellen tudott nyerni. Bár ezek a meccsek természetesen nem hoztak annyi pénzt, mint Davis áprilisban a Ryan Garcia elleni hatalmas összecsapása, Haney még mindig lenyűgöző számokat produkál karrierje ilyen korai szakaszában.

Tank azonban nem volt hajlandó elismerést adni neki. Davis tweetelt. A 28 évesbokszoló nem sokkal később törölte a tweetet, ahogy az már megszokottá vált tőle.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ