Gilbert Burns: Jorge Masvidal szóban beleegyezett a küzdelembe

Gilbert Burns szerint a Jorge Masvidal elleni mérkőzésről szóban már megállapodtak, már csak a UFC-re kell várni, hogy megtalálják a megfelelő időpontot.

Burns már hónapok óta ezt az összecsapást kérte, és Masvidalt is érdekelte ez a párosítás, de őt elsősorban Conor McGregor visszatérése izgatta. Mivel semmi jele annak, hogy McGregor visszatérne, főleg, hogy jelenleg a “Roadhouse” film remake-jét forgatja, Burns szerint Masvidal elkötelezte magát a leszámolás mellett.

„Még semmi konkrét nem történt, de szóban már beleegyezett Masvidal a küzdelembe. Most a UFC keresi a megfelelő időpontot a mérkőzésünknek. Még nincs dátum. A november túl közel volt… szóval december vagy január. Legalább tudom, hogy van ellenfelem” – mondta Burns az MMA Junkie-nak csütörtökön.

Burns elmondta, hogy rugalmas, ha Masvidal elleni mérkőzés időpontjáról és helyszínéről van szó. A UFC 281 november 12-én lesz New Yorkban, a UFC 282 december 10-én – valószínűleg Las Vegasban -, a UFC 283 pedig január 21-én Rio de Janeiróban. Burns brazilként elmondta, hogy nagyon boldog lenne, ha januárban otthon harcolhatna, de semmit sem fog erőltetni.

„Az első ötlet november lett volna, de aztán nemet mondott arra az időpontra. December vagy január lehet belőle, tudok várni még vagy 20 napot, hogy Brazíliába menjek. Már alig várom, hogy mehessek a brazil gálára.”

Masvidal legutóbbi három mérkőzését elbukta, így jogosnak vélhetőek azok a hangok, miszerint számára nem a legjobb választás a ranglista 6. helyen álló Burns, hogy segítsen neki visszatérni a helyes útra. Burns a maga részéről egy Khamzat Chimaev elleni vereségből érkezik. “Durinho” éhes a sikerre, és bár nem nézi le a 12. helyen álló Masvidalt, bízik a győzelmében.

„Még ha ki is kapott az elmúlt meccsein, olyan ellenfelei voltak, mint Kamaru Usman és Colby Covington. A divízió két legjobb srácától kapott ki, szóval nem nézem le őt. Jó meccs lesz. Szórakoztató, mindketten vereségből érkezünk, és le akarom ütni a fejét.”

Borítókép és fotók: Cooper Neill/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ